ÄNDAMÅL

Av fondens årliga avkastning ska i första hand användas för kostnaden för vården av min avlidne makes Wolf Solitsky och min familjegrav i Göteborg. Under min dotter Majken Carlssons livstid ska hon äga uppbära hela återstående behållna avkastningen av fondens medel.
Fondens avkastning efter min dotters död – i den mån den inte används för underhåll av min makes och min familjegrav eller ska tillfalla min dotters make eller andra personer på grund av förordnande av min dotter ska fondens förvaltare använda efter de regler som förvaltaren äga bestämma till understöd och hjälp åt behövande personer som tillhör Mosaiska församlingen i Göteborg med belopp och på de villkor förvaltaren äga bestämma och uttalar jag min önskan att hjälp i främsta rummet ska lämnas till behövande änkor.

KONTAKTUPPGIFTER & INFO
Stiftelsenamn:Stiftelsen Wolf och Ida Solitsky´s Fond
Organisationsnummer:802482-2960
Adress:
  • Judiska Församlingen i Göteborg
  • Mailbox 1815
  • 41141 Göteborg
Telefonnummer:031-109404
Ansökningstid:Datum saknas!
Kontaktperson:Uppgift saknas!
Tillgångar:0 kr
DOKUMENT & LÄNKAR
Ansökningsblankett: KONTAKTA STIFTELSEN DIREKT
Stiftelser kan läsa mer här!
GDPR: INFORMATION SAKNAS